Promotyn pääsy vaikuttajan tilille?

Promotyn pääsy sisällöntuottajan

Instagram-tilille

Moni on ollut huolestunut Promotyn tämänhetkisestä uudistuksesta, jossa sisällöntuottajan tulee antaa Promotylle oikeus “hallita tiliäsi”, kun liität käyttäjätilisi Promotyn sivuille.

Instagramin omista teknisistä uudistuksista johtuen, Promoty näkee statistiikkasi nykyään “Instagram Graph API by Facebook”-järjestelmän kautta entisen “Login with Instagram”-järjestelmän sijaan. Jotta Promoty voi nähdä statistiikkasi yhteistöiden osalta, on sinun liitettävä joko Business- tai Content Creator-tili Facebook sivuun, jota hallitset.

Kun liität tilisi, Promoty pyytää sinulta lupaa nähdä 1) julkaisujesi statistiikat ja 2) seuraajakuntasi datan (ikä, sukupuoli, sijainti).

Ymmärräthän, ettei Promoty kykene hallitsemaan tiliäsi, lukemaan viestejäsi saati tekemään julkaisuja nimissäsi –  “manage pages” -lupa antaa ainoastaan valtuudet lukea dataa. Jotta voisimme tehdä julkaisuja tililläsi, tarvitsisimme lisää oikeuksia, kuten ”publish pages”, joita emme pyydä.

Promotyn alusta on virallisesti Facebookin hyväksymä ja noudattaa kaikkia ohjeita ja vaatimuksia, joita Facebook on asettanut.

“Receive your email address” (email)

Tarvitaan, jotta voit kirjautua Promotyn sivuille ja saada kampanjayhteistöistä viestejä.

“Access profile and posts from the Instagram account connected to your Page” (instagram_basic)

Tarvitaan, jotta saamme tiedon Instagram-tilin käyttäjänimestä, biosta, profiilikuvasta ja julkaistuista julkaisuista (kuva, tykkäykset ja kommentit). Lupa tähän Promotylla oli jo aiemmassa versiossa, kun kirjauduit sisään Promotyyn Instagram-tunnuksillasi.

“Access insights for the Instagram account connected to your Page” (instagram_manage_insights):

Tarvitaan, jotta Promoty näkee Business/Content Creator tilin erityis statistiikat. Tietoa käytämme aiempaa parempien kampanjayhteistöiden mahdollistamiseksi.

“Manage your pages” (manage_pages)

Business- tai Content Creator- tilisi on liitetty Facebook-sivuun Facebook Business Managerin kautta. Tämän luvan avulla voimme löytää Instagram-tilin, joka on liitetty kyseiseen Facebook-tiliin.

⚠️ Huomioithan että, vaikka nimi onkin hämäävä, annat luvan ainoastaan datan lukemiseen et datan kirjoittamiseen toisen tahon toimesta. Promoty ei voi siis tehdä nimissäsi julkaisuja tai muokata tiliäsi. Tähän tarvittaisiin lisäoikeuksia (publish_pages), joita emme pyydä.

 

“Show a list of Pages you manage” (pages_show_list)

Tämän luvan avulla, voit valita, minkä tilin haluat linkittää Promotyn sivuille. Sinun ei tarvitse liittää käyttämäsi Business-/Content Creator-tilin lisäksi mitään toista sivua. Promoty näkee ainoastaan datan linkittämältäsi tililtä.

! Promotyn alusta, työntekijät tai kukaan muu, jolla on pääsy sivuillemme ei ole mahdollisuutta kaapata käyttäjätiliäsi, tehdä julkaisuja tai muokkauksia nimissäsi. Käyttöjärjestelmämme ei pysty mitenkään tekemään muutoksia käyttäjätiliisi Instagramissa tai Facebookissa. 

P.S. Jos sinulla on kysymyksiä Promotyn sivuihin liittyen nyt tai tulevaisuudessa, ole yhteydessä meihin 🙂 Voit lähestyä meitä sosiaalisessa mediassa (@promoty.fi) tai s-postitse ([email protected]). Tiimiläisemme ovat ystävällisiä ja auttavat enemmän kuin mielellään!

Lue lisää aiheesta