Medialle

Tarinamme

Promoty perustetiin Virossa vuonna 2017. Tähän asti olemme toteuttaneet yli 4000 vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaa ja alustallemme on liittynyt yli 13 000 vaikuttajaa ja 3000 markkinoijaa.

Vuosi sitten syksyllä lanseerasimme alustan uuden version, joka sisältää joukon kovasti toivottuja ominaisuuksia helpottamaan kampanjointia. Samalla kertaa laajensimme toimintamme kaikkiin Pohjoismaihin, Baltiaan sekä Hollantiin.

Me uskomme vahvasti siihen, että parhaat yhteistyöt syntyvät, kun yritykset löytävät yhteistyöhön vaikuttajia, jotka ovat brändin aitoja superfaneja.

Näistä syistä missionamme on nousta alan globaaliksi tiennäyttäjäksi. Haluamme tarjota arvokkaita, merkityksellisiä ja autenttisia suhteita markkinoijien ja vaikuttajien välille.

Team Finland Promoty

Promoty mediassa

Funderbeam X Promoty

Tiimi

Aleks Koha
CEO & Co-Founder

Leonardo Romanello
CTO & Co-Founder

Anni Rahula
Head of Campaign Success

Marelle Ellen
CMO

Tugba Ucar
Head of Product

Guy Littlejohn
Head of Sales

Miisa Hälinen
Finnish Country Manager

Ellinoora Myötyri
Community Manager

Emma Leppänoro
Junior Community Manager 

Elisa Soldan
Community Manager Trainee

Tiia Nurmi
Community Manager Trainee

Juska Matintalo
Senior UX/UI Designer

Haluatko tehdä jutun vaikuttajamarkkinoinnista tai Promotyn toiminnasta? Haluatko meidät puhumaan alasta yrityksellesi tai tapahtumiisi? Mikäli haluat keskustella kanssamme vaikuttajamarkkinoinnista, meistä yrityksenä tai toteuttaa vaikuttajakampanjoita, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Kaikki sähköpostit ovat muodossa: [email protected]

Osoite

Promoty Marketing OÜ
Valukoja 10
11415 Tallinn
Estonia

© 2022 Promoty Marketing OÜ. All rights reserved.