Löydä vaikuttajia, jotka jo ♥ brändiäsi

Promotyn kautta löydät vaikuttajia, jotka jo ovat brändisi faneja tai kokeneita käyttäjiä. Yhteistyö heidän kanssaan takaa autenttiset julkaisut ja paremmat kampanjan tulokset.

 

Säästä aikaa vaikuttajamarkkinoinnissa

Toteuta kaikki vaikuttajamarkkinointi yhdestä paikasta: suosikkivaikuttajat, yhteistyösopimukset, käynnissä olevat kampanjat ja tulosten mittaaminen.

Luo dataan perustuvia kampanjoita

Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa, joiden seuraajat osuvat kohderyhmääsi ja näe kaikki kampanjan statistiikat reaaliajassa Promotyn kautta. Aitoa dataa suoraan Instagramista.

Maksa vain sisällöstä, josta pidät

Promoty on yritykselle riskitön vaihtoehto: maksat vain valmiista julkaisuista, johon olet 100% tyytyväinen.

Miten
Promoty toimii

Brändi luo kampanjan

Brändi pystyttää kampanjan, kuvailee tavoitteensa ja odotuksensa sisältöä ja vaikuttajia kohtaan. Kampanjan luominen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin. 

Vaikuttajat hakevat kampanjaan

Vaikuttajat selaavat yhetistyötarjouksia ja hakevat mukaan niihin, joista ovat kiinnostuneita.

Brändi valitsee vaikuttajat

Perustuen vaikuttajan Instagram-feediin ja -statistiikkoihin seuraajien demografisiin tietoihin ja vaikuttajan hakemukseen, brändi kykenee valitsemaan juuri sopivat vaikuttajat. 

Vaikuttaja lataa sisällön kampanjaan

Vaikuttaja lataa tuottamansa sisällön kampanjaan brändin hyväksyttäväksi. Brändi voi hyväksyä sisällön tai pyytää siihen muutoksia. Kun sisältö on ostettu, saa vaikuttaja julkaista sen sovitussa kanavassa. 

Seuraa kampanjan statistiikkoja

Brändi näkee koko kampanjan statitiikat reaaliajassa julkaisukohtaisesti sekä yhteen vetona koko kampanjan osalta.

Meihin luottavat

Case Studies

IsaDoran aurinkosuojalliset kasvomeikkituotteet

Paulig Kaupunkikahvit

Halva "Lanseerataan herkulliset makeisuutuudet"

Taffel "Värikästä sisältöä Taffelille"

Smileo tammi / helmikuu maksettu kampanja

Nokian Limut "Herkuttele viikonloppuna"

Mitä markkinoijat
ajattelevat

Meillä meillä oli tarve löytää erinäköisiä ja -ikäisiä Taffel-faneja, jotka aidolla tekemisellään kertovat Taffel-brändin tarinaa. Tällaisen kohderyhmän löytäminen omiin tuotekuvauksiin vaatii resursseja, minkä vuoksi Promoty tarjosi arvokkaan työkalun sopivien vaikuttajien löytämiseen.

 

Annoimme vaikuttajille aika vapaat kädet kuvien suhteen ja kukin sai itse valita suosikkituotteensa mukaan – näin kuviin saataisiin paljon aitoa fiilistä. Toiveemme välittyi mukaan valituille sisällöntuottajille lopulta todella hyvin: tavoitteena oli löytää 10 kuvaa, mutta onnistuneita kuvia ostettiinkin 27. Saimme siis paljon enemmän, kuin uskalsimme toivoa.

 

Wilma Inkinen
LM Someco

 

Meille on vaikuttajayhteistöissä tärkeää löytää brändillemme sopivat vaikuttajat, jotka tavoittavat toivottua yleisöä ja ovat itse aidosti kiinnostuneita brändistä. Promotyn kautta olemme löytäneet brändille sopivia vaikuttajia ja tavoittaneet kohderyhmää kustannustehokkaasti.

 

Olimme tyytyväisiä vaikuttajien luomaan sisältöön ja saimme samalla hyvää, autenttista materiaalia brändin käyttöön. Kuvajulkaisujen lisäksi saimme hyvää näkyvyyttä Instagram Storiesin puolella. Sisällöt tavoittivat aiheesta kiinnostuneen yleisön ja kytkös tuotteisiimme oli luonteva.

Miina Tyvijärvi
Kosmetiikan brändikordinaattori
Berner

Saimme paljon upeita kuvia käyttöömme omiin some-kanaviimme, mikä on helpottanut huomattavasti digimarkkinoinnin suunnittelua pidemmäksi aikaa eteenpäin. Saimme arvokkaita kommentteja kuluttajiltamme koskien tuotteidemme ulkoasuja, makumaailmaa, kehitysideoita, meitä tägättiin useisiin postauksiin, saimme kivoja viestejä ja, mikä parasta olimme suorassa vuorovaikutuksessa omien asiakkaidemme kanssa.

 

Kampanja vaati paljon työtä mm. nopeaa reagointia aikaan katsomatta, postituksia hoidettiin isojen Excelien avulla ja tuotepaketteja pakattiin lavoittain valmiiksi, mutta se kyllä kannatti.

Tanja Mäntymäki
Marketing Manager
Halva

 

Address

Promoty Marketing OÜ
Valukoja 10
11415 Tallinn
Estonia

© 2020 Promoty Marketing OÜ. All rights reserved.

IsaDoran aurinkosuojalliset kasvomeikki-tuotteet

Julkaisuja: 4
Tavoittavuus: 84 189
Tykkäyksiä: 1604
Kommentteja: 63
CPE: 0,20€

Paulig Kaupunkikahvit

Tavoite: kerätä kuva-materiaalia Pauligin omille kanaville. Kuvia ei julkaistu sisällöntuottajien omilla tileillä.

Osallistujia: 49

Nokian Limut "Herkuttele viikonloppuna"

Julkaisuja: 12
Tavoittavuus: 43 615
Tykkäykset: 9234
Kommentit: 214
CPE: 0,01€

Värikästä
sisältöä
Taffelille

Tavoite: kerätä värikästä ja persoonallista kuvamateriaalia Taffelin omille some-tileille. Vaikuttajat eivät itse julkaisseet kuvia.

Julkaisuja: 15

Smileo tammi / helmikuu kampanja

Julkaisuja: 28
Tavoittavuus: 156 222
Tykkäykset: 9409
Kommentit: 213
CPE: 0,10€

Halva "Lanseerataan herkulliset makeisuutuudet"

Julkaisuja: 99
Tavoittavuus: 389 845
Tykkäyksiä: 28 826
Kommentteja: 11 934

@halvakarkkiklubi: +3245 seuraajaa
@candypeoplesuomi: +2607 seuraajaa

Säästä aikaa vaikuttajamarkkinoinnissa

Toteuta kaikki vaikuttajamarkkinointi yhdestä paikasta: suosikkivaikuttajat, yhteistyösopimukset, käynnissä olevat kampanjat ja tulosten mittaaminen.