Tee yhteistyötä
suosikkibrändiesi
kanssa

Tee yhteistyötä suosikkibrändiesi kanssa, ansaitse rahaa sosiaalisella medialla sekä tee sisältöä brändeille postaamatta niitä sosiaaliseen mediaan ♡

Lataa Promotyn app päästäksesi alkuun:

Download on the App Store
Get it on Google Play

Hae mukaan vaikuttajakampanjoihin:

Jaa suosituksia tuotteista
ja brändeistä, joita rakastat

…tai Content Only -kampanjoihin:

Luo kuvia ja videoita
brändeille
postaamatta niitä

Miten Promoty toimii

Löydä kampanjoita, joista pidät

Lataa Promotyn appi, selaa yhteistyötarjouksia ja valitse niistä suosikkisi. Hakiessasi kampanjaan mukaan, voit kuvailla, miksi ihailet brändiä ja millaista sisältöä tuottaisit.

Aseta omat ehtosi

Jos brändi hyväksyy sinut kampanjaan mukaan, voitte sopia yhteistyön yksityiskohdista: paljonko sisältöä tuottaisit ja mihin hintaan.

Tienaa rahaa julkaisustasi!

Vaikuttaja-kampanjoissa: Ennakkoon sovitun palkkion saat suoraan tilillesi seuraavan kuukauden alussa julkaisupäivästä.

Content Only -kampanjoissa: Saat palkkion, kun sisältö on hyväksytty ja ostettu. Mikäli ehdottamasti sisältö ei vastaa yrityksen odotuksia, heillä ei ole velvollisuutta ostaa sisältöäsi.

Lataa sisältö Promotyn alustalle

Ennen julkaisua sosiaaliseen mediaan, lataa sisältö aina ensin Promotyn appiin. Näin brändi voi pyytää muutoksia julkaisuun ennen lopullista ostopäätöstään.

Vaikuttaja-kampanjoissa: Luo postaus

Kun brändi on ostanut sisältösi, saat julkaista sen Sosiaalisessa mediassa. Content Only -kampanjoissa et julkaise mitään Sosiaaliseen mediaan.

Promotya
ovat käyttäneet

Promoty Finland influencer marketing platform

Mitä vaikuttajat
sanovat

Promoty on helppo ja hyvä tapa tehdä kaupallisia yhteistöitä. Vaikuttaja saa toteuttaa markkinoinnin omalla tavallaan ja määritellä palkkansa, joka on tärkeää vaikuttajalle.

 

Myös viestintä Promotyn kanssa on aina ihanaa ja vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin on saanut heti.
Itsellä ollut aina tosi hyvä fiilis kaikesta.

 

Eestiläisen Su.Vi brändin kanssa toteutettu arvonta ja heidän tuotteensa. Löysin itselle ihan lemppari aurinkolasit ja niitä on tilaillut kamppiksen jälkeen myös moni mun ystävä

Riikka Ikäheimo

Riikka Ikäheimo
@riikkacouture

 

Promoty tarjoaa laadukkaita yhteistyökumppanuuksia, pitää minut ajantasalla yhteistöiden tilanteesta ja aina, kun kysyn jotain tai annan palautetta, niin saan vastauksen todella nopeasti, mikä ylittää odotukset.

 

Suosittelen palvelua myös muille, koska Promoty on laadukas ja asiakaspalvelutaidot, tiedonvälitys ja asioiden hoitaminen on timanttisella tasolla.”

Jenna Koskinen
@jennakosk

 

“Promotyssa on hyvää se, että yhteistöiden tekeminen on erittäin helppoa, kun pitää vain hyväksyä tarjous!

Suosittelisin palvelua myös muille, sillä Promotya on helppo käyttää ja Promoty tarjoaa paljon erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, joista voi itse valita arvojensa mukaisen yhteistyökumppanin.

Saara Daniela
@saaradaniela_

 

  

Lataa appi päästäksesi alkuun:

Download on the App Store
Get it on Google Play