Kiitos paljon!

Mielipiteesi on meille tärkeä ♡

Miten
Promoty toimii

Löydä kampanjoita, joista pidät

Lataa Promotyn appi, selaa yhteistyötarjouksia ja valitse niistä suosikkisi.

Hakiessasi kampanjaan mukaan, voit kuvailla, miksi ihailet brändiä ja millaista sisältöä tuottaisit.

Aseta omat ehtosi

Jos brändi hyväksyy sinut kampanjaan mukaan, voitte sopia yhteistyön yksityiskohdista: paljonko sisältöä tuottaisit ja mihin hintaan.

Lataa sisältö Promotyn alustalle

Ennen julkaisua sosiaaliseen mediaan, lataa sisältö aina ensin Promotyn alustalle. Kun brändi on ostanut sisältösi, saat julkaista sen. 

Tienaa rahaa julkaisustasi!

Kun julkaisu on ollut livenä kampanjassa vaaditun ajan (usein 3-5 päivää), voit nostaa ennakkoon sovitun palkkion kampanjasta. 

Promotya
ovat käyttäneet

Mitä vaikuttajat
sanovat

Promoty tarjoaa laadukkaita yhteistyökumppanuuksia, pitää minut ajantasalla yhteistöiden tilanteesta ja aina, kun kysyn jotain tai annan palautetta, niin saan vastauksen todella nopeasti, mikä ylittää odotukset.

 

Suosittelen palvelua myös muille, koska Promoty on laadukas ja asiakaspalvelutaidot, tiedonvälitys ja asioiden hoitaminen on timanttisella tasolla.”

Jenna Koskinen
@jennakosk

 

Musta Promotyn käytössä on ehdottomasti parasta se, että sun seuraajamäärän ei tarvitse olla tuhansia, vaan ennemminkin riittää se oma idea, työpanos ja sisällön laatu.

 

Koko ajan on tarjolla kampanjoita, joihin mukaan hakeminen on helppoa ja vaivatonta! Uusia kampanjoita, yrityksiä ja brändejä tulee myös yllättävänkin usein, mikä pitää mielenkiinnon hommassa yllä!

Peppi Puumalainen
@peppimyy

 

“Promotyssa on hyvää se, että yhteistöiden tekeminen on erittäin helppoa, kun pitää vain hyväksyä tarjous!

Suosittelisin palvelua myös muille, sillä Promotya on helppo käyttää ja Promoty tarjoaa paljon erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, joista voi itse valita arvojensa mukaisen yhteistyökumppanin.

Saara Daniela
@saaradaniela_